fbpx

ABSENTUS – HAUTAKIVET

Absentuksen kauniit ja laadukkaat hautakivet ovat syntyneet ajatuksesta, että muistaminen on aktiivista toimintaa, joka tarvitsee tuekseen enemmän kuin kiven pintaan kaiverretun nimen.

Mallistomme koostuu tarkkaan mietitystä valikoimasta hautakiviä, joissa funktionaalisuus ja laadukkaat materiaalit sulautuvat hillityn tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Muistomerkkimme ovat pohjoismaisen designin taideteoksia. Voit tilata hautakiven suoraan nettisivuiltamme. Muistomerkiemme hinnat sisältävät toimituksen sekä asennuksen koko Suomeen.

Tutustu alla olevaan mallistoomme.

Hautakivimallimme: Copenhagen

liftup-image

Hautakivimallimme: Copenhagen

Tämä muistomerkki on kuin ihmisen elämä, moniulotteinen ja inhimillinen valoineen ja varjoineen. Sen muoto palvelee pieniä käytännön tekoja ja tarjoaa henkilökohtaisen tilan läheisen muistamiselle. Rakenne kestää tuulet ja tuiskut vakaasti kuin luja ihmissuhde.

Hautakivimallimme: Oslo

liftup-image

Hautakivimallimme: Oslo

Kun läheinen on poissa, hän jättää maailmaamme tyhjän tilan, jonka muoto muistuttaa meitä hänen merkityksestään elämässämme. Pienen kynttilän valo kertautuu muistomerkin sisäpinnalta kuin heijastus kaikesta yhdessä koetusta.

Hautakivimallimme: Reykjavik

liftup-image

Hautakivimallimme: Reykjavik

Siro muoto kohoaa tukevalta perustalta kynttilää kantaen ja istutus rinnallaan.Tässä mallissa ei ole mitään liikaa mutta ajatonta kauneutta sitäkin enemmän. Se kasvaa tarvittaessa korkeutta uuden nimen sisältämä surunauha kerrallaan, ja hillitty koko sallii usean muistomerkin sijoittamisen samalle hautapaikalle.

Hautaristimallimme: Åbo

liftup-image

Hautaristimallimme: Åbo

Tämä hautaristi kunnioittaa pitkiä perinteitä, samalla kun käytännölliset ratkaisut parantavat muistomerkin kestävyyttä ja helpottavat hautapaikan hoitoa. Pelkistetty muoto nostaa henkilökohtaiset materiaalivalinnat pääosaan.

Hautakivimallimme: Visby

liftup-image

Hautakivimallimme: Visby

Tämä upea modernistinen hautakivi yhdistää selkeän muotokielen uuteen materiaaliin ja muistamisen toimintoihin. Etupinnan koristekuviointi hohtaa pimeässä kauniisti, kun kynttilän asettaa sille varattuun suojaisaan paikkaan.

Hautakivimallimme: Wasa

liftup-image

Hautakivimallimme: Wasa

Wasa-mallin hautakivi on siro, selkeäpiirteinen ja luonteikas. Sen pintaa taittavat hillityt, harmoniset viisteet saavat valon heijastelemaan kauniisti, ja antavat kivelle oman, yksilöllisen ilmeen, kuten elämänkaaren eri vaiheet ihmisille.