fbpx
Hautakivimallimme ovat tilattavisa netistä. Tutustu mallistoomme alla.

ABSENTUS – HAUTAKIVET

Absentuksen kauniit ja laadukkaat hautakivet ovat syntyneet ajatuksesta, että muistaminen on aktiivista toimintaa, joka tarvitsee tuekseen enemmän kuin kiven pintaan kaiverretun nimen.

Mallistomme koostuu tarkkaan mietitystä valikoimasta hautakiviä, joissa funktionaalisuus ja laadukkaat materiaalit sulautuvat hillityn tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Hautakivemme ovat pohjoismaisen designin taideteoksia. Voit tilata hautakiven suoraan nettisivuiltamme. Hautakivien hinnat sisältävät toimituksen sekä asennuksen koko Suomeen.

Tutustu alla olevaan mallistoomme.

Hautakivimallimme: Copenhagen

Copenhagen - hautakivi on tilattavissa netistä.

Hautakivimallimme: Copenhagen

Tämä muistomerkki on kuin ihmisen elämä, moniulotteinen ja inhimillinen valoineen ja varjoineen. Sen muoto palvelee pieniä käytännön tekoja ja tarjoaa henkilökohtaisen tilan läheisen muistamiselle. Rakenne kestää tuulet ja tuiskut vakaasti kuin luja ihmissuhde.

Hautakivimallimme: Oslo

Oslo- tilaa muistomerkki netistä. Mallista on saatavilla useita eri koko- ja materiaali vaihtoehtoja

Hautakivimallimme: Oslo

Kun läheinen on poissa, hän jättää maailmaamme tyhjän tilan, jonka muoto muistuttaa meitä hänen merkityksestään elämässämme. Pienen kynttilän valo kertautuu muistomerkin sisäpinnalta kuin heijastus kaikesta yhdessä koetusta.

Hautakivimallimme: Reykjavik

Reykjavik - muistomerkki on valmistettu korkealaatuisesta Corten-teräksestä.

Hautakivimallimme: Reykjavik

Siro muoto kohoaa tukevalta perustalta kynttilää kantaen ja istutus rinnallaan.Tässä mallissa ei ole mitään liikaa mutta ajatonta kauneutta sitäkin enemmän. Se kasvaa tarvittaessa korkeutta uuden nimen sisältämä surunauha kerrallaan, ja hillitty koko sallii usean muistomerkin sijoittamisen samalle hautapaikalle.

Hautaristimallimme: Åbo

Åbo - hautaristi kunnioittaa perinteitä, ja yhdistää niihin uusia tuulia.

Hautaristimallimme: Åbo

Tämä hautaristi kunnioittaa pitkiä perinteitä, samalla kun käytännölliset ratkaisut parantavat muistomerkin kestävyyttä ja helpottavat hautapaikan hoitoa. Pelkistetty muoto nostaa henkilökohtaiset materiaalivalinnat pääosaan.

Hautakivimallimme: Visby

Visby - hautamuistomerkki on kaunis ja yksilöllinen. Hautakivestä on saatavila pieniä kokoja jotka sopivat uurnahaudalle sekä suurempia kokoja arkkuhaudoille.

Hautakivimallimme: Visby

Tämä upea modernistinen hautakivi yhdistää selkeän muotokielen uuteen materiaaliin ja muistamisen toimintoihin. Etupinnan koristekuviointi hohtaa pimeässä kauniisti, kun kynttilän asettaa sille varattuun suojaisaan paikkaan.

Hautakivimallimme: Wasa

Wasa on kaunis luonnonkivestä tai betosnista tehty hautamuistomerkki

Hautakivimallimme: Wasa

Wasa-mallin hautakivi on siro, selkeäpiirteinen ja luonteikas. Sen pintaa taittavat hillityt, harmoniset viisteet saavat valon heijastelemaan kauniisti, ja antavat kivelle oman, yksilöllisen ilmeen, kuten elämänkaaren eri vaiheet ihmisille.