fbpx
Hautakivimallimme ovat tilattavisa netistä. Tutustu mallistoomme alla.

ABSENTUS – HAUTAKIVET NETISTÄ

 

Laadukkaat ja ajattomat hautakivet netistä. Hautakivimallistomme on syntynyt ajatuksesta, että muistaminen tarvitsee enemmän kuin kiven pintaan kaiverretun nimen. Mallistomme koostuu yksilöllisistä taideteoksista, jotka tukevat muistamiseen liittyviä rituaaleja kuten kynttilän sytyttämistä ja kukkien tuomista haudalle.

Valitse hienoista valmiista malleistamme tai suunnittele itse malleihimme pohjautuva muistomerkki. Hautakivemme ovat helposti muokattavissa uniikeiksi, kauniiksi yksilöiksi, esimerkiksi materiaalien, koon sekä koristeiden osalta.

Helpoimmin tilaat hautakiven netistä. Hautakivet toimitetaan asennettuina paikoilleen kaikkialle suomeen. Tutustu hautakivimallistoomme nettisivuillamme ja ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme teihin yhteydessä.

 

Hautakivimallimme: Copenhagen

Copenhagen hautakivi netistä. Tutustu uniikkiin malliin.

Hautakivimallimme: Copenhagen

Tämä muistomerkki on kuin ihmisen elämä, moniulotteinen ja inhimillinen valoineen ja varjoineen. Sen muoto palvelee pieniä käytännön tekoja ja tarjoaa henkilökohtaisen tilan läheisen muistamiselle. Rakenne kestää tuulet ja tuiskut vakaasti kuin luja ihmissuhde.

Hautakivimallimme: Oslo

Oslo hautakivi netistä. Tutustu upeaan malliin.

Hautakivimallimme: Oslo

Kun läheinen on poissa, hän jättää maailmaamme tyhjän tilan, jonka muoto muistuttaa meitä hänen merkityksestään elämässämme. Pienen kynttilän valo kertautuu muistomerkin sisäpinnalta kuin heijastus kaikesta yhdessä koetusta.

Hautakivimallimme: Reykjavik

Reykjavik muistomerkki netistä. Tutustu ainutlaatuiseen malliin.

Hautakivimallimme: Reykjavik

Siro muoto kohoaa tukevalta perustalta kynttilää kantaen ja istutus rinnallaan.Tässä mallissa ei ole mitään liikaa mutta ajatonta kauneutta sitäkin enemmän. Se kasvaa tarvittaessa korkeutta uuden nimen sisältämä surunauha kerrallaan, ja hillitty koko sallii usean muistomerkin sijoittamisen samalle hautapaikalle.

Hautaristimallimme: Åbo

Åbo hautaristi netistä. Tutustu ajattomaan malliin.

Hautaristimallimme: Åbo

Tämä hautaristi kunnioittaa pitkiä perinteitä, samalla kun käytännölliset ratkaisut parantavat muistomerkin kestävyyttä ja helpottavat hautapaikan hoitoa. Pelkistetty muoto nostaa henkilökohtaiset materiaalivalinnat pääosaan.

Hautakivimallimme: Visby

Visby hautakivi netistä. Tutustu kauniiseen malliin.

Hautakivimallimme: Visby

Tämä upea modernistinen hautakivi yhdistää selkeän muotokielen uuteen materiaaliin ja muistamisen toimintoihin. Etupinnan koristekuviointi hohtaa pimeässä kauniisti, kun kynttilän asettaa sille varattuun suojaisaan paikkaan.

Hautakivimallimme: Wasa

Wasa hautakivi netistä. Tutustu perinteitä kunnioittavaan malliin.

Hautakivimallimme: Wasa

Wasa-mallin hautakivi on siro, selkeäpiirteinen ja luonteikas. Sen pintaa taittavat hillityt, harmoniset viisteet saavat valon heijastelemaan kauniisti, ja antavat kivelle oman, yksilöllisen ilmeen, kuten elämänkaaren eri vaiheet ihmisille.