fbpx

MUISTOMERKKIMME JA YMPÄRISTÖTUOTTEEMME

Absentuksen muistomerkit ovat ajattomia taideteoksia. Muistomerkkiemme uniikki muotoilu kertoo tarinoita läheisistämme, jotka tuovat mieleen kauniita muistoja yhdessä vietetyistä hetkistä. Muistomerkkiemme ainutlaatuinen muotoilu tukee muistamisen rituaaleja, kuten kynttilöiden sytyttämistä ja kukkien viemistä haudalle. Tuotteidemme koko elinkaaressa kiinnitetään erityistä huomiota ekologisuuteen. Käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita, kierrätettäviä, ja ne ikääntyvät luonnollisen arvokkaasti.

Ympäristötuotteemme on suunniteltu sopimaan visuaalisesti arvokkaisiin kulttuuriympöristöihin. Yksityiskohtien ja materiaalien laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota – näin varmistamme tuotteittemme pitkän iän. Tuotteemme muodostavat visuaalisesti yhtenäisiä mallistoja, joista voi rakentaa suurempiakin kokonaisuuksia, joissa sama visuaalinen ilme jatkuu aina penkeistä ja kukkapöydistä aitoihin ja juurisuojiin. Upeat mallistomme ovat helposti muokattavissa. Autamme mielellämme suunnittelemaan malleihimme pohjautuvan ympäristön.

YHTEISHAUTAMUISTOMERKIT

Havainnekuva hautausmaan yhteishautamuistomerkistä

YHTEISHAUTAMUISTOMERKIT

Absentus suunnittelee upeita yhteishautamuistomerkkejä hautausmaiden erilaisiin tarpeisiin, pienistä uurnalehdoista suuriin, tuhansien hautapaikkojen sirottelualueisiin.

YMPÄRISTÖKALUSTEET

YMPÄRISTÖKALUSTEET

Mallistomme ympäristökalusteilla hautausmaat voivat toteuttaa kauniita, toimivia ja yhtenäisiä kokonaisuuksia, yksittäisistä muistelupaikoista kokonaisiin hautausmaan kortteleihin ja alueisiin.

REFERENSSEJÄ

REFERENSSEJÄ

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita kohteita, joista osaan pääset tutustumaan täältä. Referensseissämme niin yhteishautamuistomerkkejä kuin ympäristötuotteitakin.

MATERIAALIT

MATERIAALIT

Jokaisella materiaalilla on omat vahvuutensa ja luontaiset ominaisuudet, joiden ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää suunniteltaessa ajattomia ja pitkäikäisiä tuotteita. Tästä ymmärryksestä syntyvät Absentuksen ainutlaatuiset tuotteet.