fbpx

TUOTTEET JA PALVELUT HAUTAUSMAILLE

Absentuksen muistomerkit ovat ajattomia taideteoksia. Muistomerkkiemme uniikki muotoilu kertoo tarinoita läheisistämme, jotka tuovat mieleen kauniita muistoja yhdessä vietetyistä hetkistä. Muistomerkkiemme ainutlaatuinen muotoilu tukee muistamisen rituaaleja, kuten kynttilöiden sytyttämistä ja kukkien viemistä haudalle. Tuotteidemme koko elinkaaressa kiinnitetään erityistä huomiota ekologisuuteen. Käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita, kierrätettäviä, ja ne ikääntyvät luonnollisen arvokkaasti.

Ympäristökalusteemme on suunniteltu sopimaan visuaalisesti arvokkaisiin kulttuuriympäristöihin. Yksityiskohtien ja materiaalien laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota – näin varmistamme tuotteidemme pitkän iän. Tuotteemme muodostavat visuaalisesti yhtenäisiä mallistoja, joista voi rakentaa suurempiakin kokonaisuuksia, joissa sama visuaalinen ilme jatkuu aina penkeistä ja kukkapöydistä aitoihin ja juurisuojiin. Upeat mallistomme ovat helposti muokattavissa. Autamme mielellämme suunnittelemaan malleihimme pohjautuvan ympäristön.

DESIGN-FILOSOFIAMME

Olemme erikoistuneet arvokkaiden hautausmaa- ja kulttuuriympäristöjen korkealaatuiseen kalustamiseen. Suunnittelemamme tuotteet ovat kauniita ja käytännöllisiä ja modulaarisina ne soveltuvat hyvin eri mitoitustarpeisiin. Yhdessä käytettynä ne muodostavat laajempia tuoteperheitä, mikä mahdollistaa ympäristön kokonaisvaltaisen kalustamisen visuaalisesti yhdenmukaisilla tuotteilla.

Toimimme materiaaliriippumattomasti tarjoten tuotteillemme aina parhaat mahdolliset materiaalit asiakkaiden ja ympäristön yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jokaisella materiaalilla on omat vahvuutensa ja luontaiset ominaisuutensa, joiden ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää suunniteltaessa ajattomia ja pitkäikäisiä tuotteita.Tästä ymmärryksestä syntyvät ainutlaatuiset tuotteemme.

VENUSTAS | UTILITAS | FIRMITAS

Roomalainen arkkitehti Marcus Vitruvius Pollio määritteli yli 2000 vuotta sitten arkkitehtuurille kolme päämäärää: venustas, utilitas, firmitas eli kauneus, käyttökelpoisuus ja kestävyys. Jokainen näistä on itsessään perustavanlaatuinen, mikään ei ole toista tärkeämpi. Toisin kuin muut taiteet, arkkitehtuurin on tehtävä oikeutta kaikille kolmelle tasavertaisesti – arkkitehtuuri on synteesi. Suunnittelun laatua mitataan tiedon, kokemuksen, kulttuurikäytäntöjen ja taiteellisen intuition harmonisella integraatiolla.