fbpx

HUOLENPITOPALVELU

KAIKKI HAUTAKIVEN HOITOON LIITTYVÄT PALVELUT HELPOSTI SAMASTA PAIKASTA!

Kun hautakivestä pitää huolen, se pysyy kauniina ja arvokkaana lähes ikuisesti. Me tarjoamme kaikki hautakivien huolenpitopalvelut joko vaivattomina huolenpitosopimuksina, valmiina palvelupaketteina tai erikseen ostettuina töinä.

Huolenpitosopimus tarjoaa sinulle mielenrauhaa; me tarkastamme hautakiven vuosittain ja pidämme huolen siitä, että se on kunnossa. Kaikki sopimukset sisältävät myös kattavan ilkivalta- ja varkausvakuutuksen.

Palvelupaketit ovat helppo tapa ostaa hautakiven pesu ja tekstien kunnostus. Jos paketeista ei löydy juuri sinulle sopivaa, ole yhteydessä niin räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin.

Tarjoamme kaikkia huolenpitotöitä myös erikseen – tutustu huolenpitopalveluihin alla tai pyydä tarjous:

TILAA hautakiven siirto

Hautakivi on käytännössä aina siirrettävä uuden arkkuhautauksen yhteydessä, ennen haudan kaivuuta. Hautakiven siirto voi olla tarpeen myös muista syistä.

Täältä pääset huolepitopalvelu.fi -sivulle tilaamaan hautakiven siirron.

tiLAA PALVELUPAKETTI

Palvelupaketti sisältää hautakiven pesun ja kaiverrusten kunnostuksen. Jos hautakiveä ei ole pesty useaan vuoteen,  me pesemme sen huolella ja samalla kunnostamme kaiverrukset – hautakivestä tulee kuin uusi!

Tästä pääset huolepitopalvelu.fi -sivulle tilaamaan hautakivellesi palvelupaketin.

TILAA uudet tekstit

Uuden hautakiven tekstit eli ns. ensikaiverrus tehdään hautakiven valmistuksen yhteydessä ja työ käy nopeasti. Uusien nimien kaivertaminen vanhaan hautakiveen sen sijaan vaatii enemmän työtä. Hautakivi noudetaan haudalta työpajallemme.  Tekstin paikka puhdistetaan ja teksti asemoidaan huomioiden aiemmat tekstit.  Jos kivi on ajalta,  jolloin lähes jokaisella kaivertajalla oli oma tekstityyppinsä,  on tekstin kaiverrussapluuna tehtävä käsin kopioimalla vanhoista teksteistä. Lopuksi hautakivi palautetaan takaisin paikalleen.

Tästä pääset huolepitopalvelu.fi -sivulle tilaamaan hautakiveesi uudet tekstit.

tiLAA huolenpitosopimus

Huolettomuutta, helppoutta ja mielenrauhaa – me pidämme huolen hautakivestänne!

Tarjoamme huolenpitosopimuksia kolmessa eri laajuudessa;  Pronssi, Hopea ja Kulta. Kaikki sopimukset sisältävät säännöllisen kuntotarkastuksen ammattilaisen toimesta, sekä kattavan vakuutuksen ilkivallan ja varkauden varalta.

Tästä pääset huolenpitopalvelu.fi -sivulle, josta saat lisää tietoa ja voit tilata hautakivellesi huolenpitosopimuksen.

TILAA uudet tekstit

Hyvin tehdyt nimikaiverrukset kestävät vuosia, mutta kuluvat ja haalistuvat vääjäämättä ajan myötä.  Me hoidamme kaiverrukset kuntoon tarkkuudella ja huolella, niin että ne kestävät kauniina taas vuosia.

Tästä pääset huolenpitopalvelu.fi -sivulle, josta voit tilata vanhan tekstin kunnostuksen.

tilaa hautakiven oikaisu

Maaperän routiminen, viereisen haudan avaaminen ja muut muutokset kallistavat ja voivat kaataa hautakiven.  Me oikaisemme hautakiven turvallisesti ja ammattitaidolla.

Kivimateriaalin painon vuoksi pienetkin kallistumat saattavat aiheuttaa vaaraa hautausmaalla työskenteleville tai omaisille,  jotka hoitavat hautaa. Painon vuoksi oikaisu on syytä jättää ammattilaisille, sillä kaatuessaan kivi voi rikkoutua tai aiheuttaa vahinkoja ihmisille

Hautakiven oikaisu on aina haudan haltijan vastuulla.

Täältä pääset huolenpitopalvelu.fi -sivulle ja voit tilata hautakiven oikaisun.

tilaa hautakiven pesu

Hautakivi likaantuu vähitellen siitepölyn, puista putoavien roskien, ilmansaasteiden ja katupölyn vaikutuksesta.  Hautakivi tarvitseekin säännöllistä pesua,  jotta se pysyy kauniina ja tyylikkäänä,  ja tekstit säilyvät luettavina.

Me pesemme hautakivesi huolella,  jotta se pysyy kauniina ja tyylikkäänä.

Täältä pääset huolenpitopalvelu.fi -sivulle ja voit tilata hautakiven pesun.

muut palvelut

Meiltä saat kaikki hautakiviin liittyvät palvelut.

Hautakiven hiominen ja nimien uusi asettelu
Hautakiven muokkaus, esim. sahapintaisten sivujen kiillotus
Hautakiven siirrot ja asennukset
Lyhtyaukon leikkaus ja pronssikehyksen asennus hautakiveen
Erikoiset suunnittelutehtävät
Korjaus, entisöinti ja muutostyöt (pronssikoristeet, lyhtykehykset, kivet yms.)

Tutustu Huolenpitopalvelun muihin palveluihin täällä tai kerro meille tarpeesi suoraan pyytämällä
tästä räätälöity tarjous.