fbpx
Hautakivimallimme ovat tilattavisa netistä. Tutustu mallistoomme alla.

HAUTAKIVEMME JA MUISTOMERKKIMME

Absentuksen hautakivet ja muistomerkit ovat ajattomia taideteoksia. Hautakiviemme uniikki muotoilu kertoo tarinoita läheisistämme, jotka tuovat mieleen kauniita muistoja yhdessä vietetyistä hetkistä. Muistomerkkiemme ainutlaatuinen muotoilu tukee muistamisen rituaaleja, kuten kynttilöiden sytyttämistä ja kukkien viemistä haudalle. Tuotteidemme koko elinkaaressa kiinnitetään erityistä huomiota ekologisuuteen. Käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita, kierrätettäviä, ja ne ikääntyvät luonnollisen arvokkaasti.

Upea mallistomme on helposti muokattavissa. Autamme mielellämme suunnittelemaan malleihimme pohjautuvan muistomerkin. Hautakivemme ovat helposti muokattavissa yksilöllisiksi, esimerkiksi materiaalien, koon sekä koristeellisten yksityiskohtien osalta.

Absentuksen hautakivien design on saanut tunnustusta ja kiitosta. Muun muassa hautakivimallimme Copenhagen voitti yhteispohjoismaisen hautakivien suunnittelukilpailun Tanskassa 2017.

Tutustu mallistoomme alla

001 Copenhagen

Tilaa ajattoman kaunis Copenhagen - hautakivi hinta netistä. Tutustu malliin tästä.

001 Copenhagen

Tämä hautamuistomerkki on kuin ihmisen elämä, moniulotteinen ja inhimillinen valoineen ja varjoineen. Sen muoto palvelee pieniä käytännön tekoja ja tarjoaa henkilökohtaisen tilan läheisen muistamiselle. Rakenne kestää tuulet ja tuiskut vakaasti kuin luja ihmissuhde.

002 Oslo

Tilaa ajattoman tyylikäs ja moderni Oslo hautamuistomerkki

002 Oslo

Kun läheinen on poissa, hän jättää maailmaamme tyhjän tilan, jonka muoto muistuttaa meitä hänen merkityksestään elämässämme. Pienen kynttilän valo kertautuu muistomerkin sisäpinnalta kuin heijastus kaikesta yhdessä koetusta.

003 Reykjavik

Reykjavik muistomerkki. Voit tutustua malliin ja tilata sen täältä

003 Reykjavik

Siro muoto kohoaa tukevalta perustalta kynttilää kantaen ja istutus rinnallaan.Tässä mallissa ei ole mitään liikaa mutta ajatonta kauneutta sitäkin enemmän. Se kasvaa tarvittaessa korkeutta uuden nimen sisältämä surunauha kerrallaan, ja hillitty koko sallii usean muistomerkin sijoittamisen samalle hautapaikalle.

004 Åbo

Hautaristi Åbo. Puuristi kunnioittaa vnhoja perinteitä arvokkaasti. Tutustu malliin.

004 Åbo

Tämä malli kunnioittaa pitkiä perinteitä, samalla kun käytännölliset ratkaisut parantavat muistomerkin kestävyyttä ja helpottavat hautapaikan hoitoa. Pelkistetty muoto nostaa henkilökohtaiset materiaalivalinnat pääosaan.

005 Visby

Visby on laadukas ja yksilöllinee muistomerkki. Voit tutustua malliin ja tilata sen täältä.

005 Visby

Tämä upea modernistinen hautamuistomerkki yhdistää selkeän muotokielen uuteen materiaaliin ja muistamisen toimintoihin. Etupinnan koristekuviointi hohtaa pimeässä kauniisti, kun kynttilän asettaa sille varattuun suojaisaan paikkaan.

006 Wasa

Wasa on luonnonkivestä vlalmistettu hautakivi. Voit tutustua ja tilata mallin täältä.

006 Wasa

Wasa-mallin hautakivi on siro, selkeäpiirteinen ja luonteikas. Sen pintaa taittavat hillityt, harmoniset viisteet saavat valon heijastelemaan kauniisti, ja antavat kivelle oman, yksilöllisen ilmeen, kuten elämänkaaren eri vaiheet ihmisille.

Perustus

Absentuksen mallisuojattuperustus hautakivelle. Perustus pitää hautakiven tukevasti pystyssä, ja sopii tavallisimmille hautakivi ko'oille.

Perustus

Hautamuistomerkin tarkoitus on henkiä kunnioitusta edesmennyttä kohtaan. Routiva ja vajoava maaperä voi kuitenkin saada perinteisen hautakiven kallistumaan tai jopa kaatumaan. Absentuksen perustusjärjestelmään voit asentaa lähes minkä tahansa valitsemasi kiven. Se takaa muistamisen hetkille niiden ansaitseman arvokkuuden, unohtamatta tilaa istutuksille ja kynttilöille.