MATERIAALEINA KIVEÄ, PUUTA JA METALLIA

TOIMIMME MATERIAALIRIIPPUMATTOMASTI TARJOTEN MUISTOMERKEILLE AINA PARHAAT MAHDOLLISET MATERIAALIT ASIAKKAIDEN JA YMPÄRISTÖN YKSILÖLLISTEN TARPEIDEN MUKAAN. JOKAISELLA MATERIAALILLA ON OMAT VAHVUUTENSA JA LUONTAISET OMINAISUUDET, JOIDEN YMMÄRTÄMINEN ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ SUUNNITELTAESSA AJATTOMIA JA PITKÄIKÄISIÄ TUOTTEITA. TÄSTÄ YMMÄRRYKSESTÄ SYNTYVÄT ABSENTUKSEN AINUTLAATUISET TUOTTEET.

MALLI 001 Copenhagen

liftup-image

MALLI 001 Copenhagen

Tämä hautamuistomerkki on kuin ihmisen elämä, moniulotteinen ja inhimillinen valoineen ja varjoineen. Sen muoto palvelee pieniä käytännön tekoja ja tarjoaa henkilökohtaisen tilan läheisen muistamiselle. Rakenne kestää tuulet ja tuiskut vakaasti kuin luja ihmissuhde.

MALLI 002 Oslo

liftup-image

MALLI 002 Oslo

Kun läheinen on poissa, hän jättää maailmaamme tyhjän tilan, jonka muoto muistuttaa meitä hänen merkityksestään elämässämme. Pienen kynttilän valo kertautuu muistomerkin sisäpinnalta kuin heijastus kaikesta yhdessä koetusta.

MALLI 003 Reykjavik

liftup-image

MALLI 003 Reykjavik

Siro muoto kohoaa tukevalta perustalta kynttilää kantaen ja istutus rinnallaan.Tässä mallissa ei ole mitään liikaa mutta ajatonta kauneutta sitäkin enemmän. Se kasvaa tarvittaessa korkeutta uuden nimen sisältämä surunauha kerrallaan, ja hillitty koko sallii usean muistomerkin sijoittamisen samalle hautapaikalle.

MALLI 004 Åbo

liftup-image

MALLI 004 Åbo

Tämä malli kunnioittaa pitkiä perinteitä, samalla kun käytännölliset ratkaisut parantavat muistomerkin kestävyyttä ja helpottavat hautapaikan hoitoa. Pelkistetty muoto nostaa henkilökohtaiset materiaalivalinnat pääosaan.

PERUSTUS

liftup-image

PERUSTUS

Hautamuistomerkin tarkoitus on henkiä kunnioitusta edesmennyttä kohtaan. Routiva ja vajoava maaperä voi kuitenkin saada perinteisen hautakiven kallistumaan tai jopa kaatumaan. Absentuksen perustusjärjestelmään voit asentaa lähes minkä tahansa valitsemasi kiven. Se takaa muistamisen hetkille niiden ansaitseman arvokkuuden, unohtamatta tilaa istutuksille ja kynttilöille.