fbpx
Havainnekuva hautausmaan yhteishautamuistomerkistä

YHTEISHAUTAMUISTOMERKIT

TEHOKASTA TILANKÄYTTÖÄ

Sosiaaliset ja taloudelliset muutokset haastavat jatkuvasti myös hautausmaita miettimään ympäristöä ja tilankäyttöä uudella tavalla. Tilankäytön tehostamiseen on painetta, erityisesti tiiviisti rakennetuissa kaupungeissa. Absentus on kehittänyt useita ratkaisuja vastaamaan näihin tarpeisiin.

Absentuksen kehittämä perustusjärjestelmä parantaa tilankäytön tehokkuutta yksittäisten hautakivien osalta. Yhteishautamuistomerkit ja kolumbaarit taas edistävät tehokkaampaa tilankäyttöä koko hautausmaan mittakaavassa ja mahdollistavat hautausten määrän kasvun ilman alueellista laajentumista.

Helpot ja tyylikkäät kokonaisratkaisut

Absentuksen tuotteet on suunniteltu tarjoamaan tyylikkäitä kokonaisratkaisuja hautausmaiden tarpeisiin. Muistomerkkien ja kolumbaarien lisäksi meiltä voi helposti tilata myös niihin sopivat ulkokalusteet ja ympäristötuotteet. Tuotteidemme avulla yhtenäisen tilallisen kokemuksen luominen muistomerkkien ympärille on entistä helpompaa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, olethan yhteydessä tästä linkistä – suunnittelijamme auttavat sinua löytämään hautausmaallenne sopivimmat ratkaisut.

Mallistomme on suunniteltu modulaarisiksi ja siksi tuotteet ovat helposti muunneltavissa sekä kokonsa että pintamateriaaliensa osalta vastaamaan kunkin hautausmaan yksilöllisiä tarpeita.

Tehokkaan tuotantoprosessimme ansiosta voimme toimittaa tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti asennusvalmiina kaikkialle Suomeen. Jopa kokonaisten korttelialueiden suunnittelu tuotteidemme avulla on helppoa. Suunnittelijamme ja maisema-arkkitehtiemme auttavat hautausmaita luomaan kauniita alueratkaisuja helposti ja sujuvasti.

Honkanummen hautausmaan muistomerkki

REFERENSSEJÄ

Muistomerkki

Kaunis corten-teräksestä valmistettu yhteishautamuistomerkki Honkanummen hautausmaalla istuu upeasti luonnonkauniiseen mäntymaisemaan.

Absentuksen hautakiville ja yhteishautamuistomerkeille myönnetty Design from Finland -merkki