fbpx

YHTEISHAUTAMUISTOMERKIT

 

UPEAT YHTEISHAUTAMUISTOMERKIT KAIKISSA KOKOLUOKISSA

Absentuksen mallisto on suunniteltu tarjoamaan tyylikkäitä kokonaisratkaisuja hautausmaiden tarpeisiin.

Mallistomme tuotteet on suunniteltu modulaarisiksi, ja siksi ne ovat helposti muunneltavissa sekä kokonsa että materiaaliensa osalta vastaamaan kunkin hautausmaan yksilöllisiä tarpeita.

Siksi voimmekin tarjota yhteishautamuistomerkkejä kaikissa eri kokoluokissa: pienistä muutaman kymmenen hautapaikan uurnalehdoista esim. tuhansien hautapaikkojen muistolehtoihin ja sirottelualueille.  Katso kuvia referensseistämme täältä.

 

SUUNNITTELU JA TOTEUTUS – AVAIMET KÄTEEN

Mallistomme avulla voidaan helposti suunnitella jopa kokonaisia korttelialueita. Suunnittelijamme ja maisema-arkkitehtimme auttavat luomaan kauniita alueratkaisuja hautausmaalle helposti ja sujuvasti.

Tehokkaan tuotantoprosessimme ja erinomaisten kumppaniemme ansiosta voimme toimittaa tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti asennusvalmiina kaikkialle Suomeen, ja tarjoamme kaikille tuotteillemme myös asennuspalvelun avaimet käteen -toimituksena.

 

HELPOT JA TYYLIKKÄÄT KOKONAISRATKAISUT

Muistomerkkien ja kolumbaarioiden lisäksi meiltä voi helposti tilata myös niihin sopivat ulkokalusteet ja ympäristötuotteet, kuten istutusastiat, kynttilätasot, muistolaatat, penkit, ja paljon muuta. Voimme myös sovittaa uudet ympäristötuotteet hautausmaanne nykyiseen ilmeeseen, esim täydentämään vanhaa korttelia.  Lue lisää ympäristötuotteistamme täältä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Tuotteidemme avulla yhtenäisen tilallisen kokemuksen luominen muistomerkkien ympärille on entistä helpompaa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, olethan yhteydessä tästä linkistä – suunnittelijamme auttavat sinua löytämään hautausmaallenne sopivimmat ratkaisut.

Yhteishautamuistomerkin mallikuva

Absentuksen hautakiville ja yhteishautamuistomerkeille myönnetty Design from Finland -merkki