fbpx

YHTEISMUISTOMERKIT

 

UPEAT YHTEISMUISTOMERKIT KAIKISSA KOKOLUOKISSA

Absentuksen mallisto on suunniteltu tarjoamaan tyylikkäitä kokonaisratkaisuja hautausmaiden tarpeisiin.

Mallistomme tuotteet on suunniteltu modulaarisiksi, ja siksi ne ovat helposti muunneltavissa sekä kokonsa että materiaaliensa osalta vastaamaan kunkin hautausmaan yksilöllisiä tarpeita.

Siksi voimmekin tarjota yhteismuistomerkkejä kaikissa eri kokoluokissa: pienistä muutaman kymmenen hautapaikan uurnalehdoista esim. tuhansien hautapaikkojen muistolehtoihin ja sirottelualueille.  Katso kuvia referensseistämme täältä.

 

SUUNNITTELU JA TOTEUTUS – AVAIMET KÄTEEN

Mallistomme avulla voidaan helposti suunnitella jopa kokonaisia korttelialueita. Suunnittelijamme ja maisema-arkkitehtimme auttavat luomaan kauniita alueratkaisuja hautausmaalle helposti ja sujuvasti.

Tehokkaan tuotantoprosessimme ja erinomaisten kumppaniemme ansiosta voimme toimittaa tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti asennusvalmiina kaikkialle Suomeen, ja tarjoamme kaikille tuotteillemme myös asennuspalvelun avaimet käteen -toimituksena.

 

HELPOT JA TYYLIKKÄÄT KOKONAISRATKAISUT

Muistomerkkien ja kolumbaarioiden lisäksi meiltä voi helposti tilata myös niihin sopivat ulkokalusteet ja ympäristökalusteet, kuten istutusastiat, kynttilätasot, muistolaatat, penkit, ja paljon muuta. Voimme myös sovittaa uudet ympäristökalusteet hautausmaanne nykyiseen ilmeeseen, esim täydentämään vanhaa korttelia.  Lue lisää ympäristökalusteistamme täältä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Tuotteidemme avulla yhtenäisen tilallisen kokemuksen luominen muistomerkkien ympärille on entistä helpompaa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, olethan yhteydessä – suunnittelijamme auttavat sinua löytämään hautausmaallenne sopivimmat ratkaisut.